Buvusi Anykščių koplyčios vadovė, bibliotekininkė,choro dirigentė Gražina Kovaitė ėmėsi kulinarinės veiklos.


Savo feisbuko paskyroje moteris skelbia, kad gamina ir praduoda virtinukus su įvairiais įdarais: kiaulienos, vištienos ir kalakutienos faršu, varške, mėlynėmis, daržovėmis, pievagrybiais, bulvių koše.
G.Kovaitės įrašas socialiniame tinkle sulaukė daugybės patiktukų ir komentarų, net neparagavę jos gaminių, žmonės komentavo įsivaizduojantys, kokie virtinukai turėtų būti skanūs...

 

Robertas ALEKSIEJŪNAS
robertas.a@anyksta.lt

Palikite komentarą

Sąlygos ir terminai.
  • Ačiū

    Nuoroda

    pasigaminu pati. Sėkmės versle.

    Prieš mėnesį
  • Roberta

    Nuoroda

    Šaunuolė! Ir tik pirmyn! Na,o kas liečia Kavarsko koldūnus,tai jie jau savo atgyveno,tas pats per tą patį tik su neaiškios kilmės mėsa ir penkiais suskrudusiais spirgais! Koldūninė savo vardo tikrai nebeverta,o gaila....

    Prieš mėnesį
  • as

    Nuoroda

    zinau dar viena idara skanu,bet kaip sako uz recepta rei moketi.

    Prieš mėnesį
  • Achtung

    Nuoroda

    Kavarskas pavojuje.

    Prieš mėnesį
  • Baikit

    Nuoroda

    Su pristatymas patys darykit

    Prieš mėnesį
  • Vita

    Nuoroda

    Gal jie buna jau isvirti tik reikia pasildyt , o kur nusipirkt , gal pristato i namus , reikia daugiau informacijos .

    Prieš mėnesį
  • Taigi

    atsakymas į: Vita Nuoroda

    Sumokėk už informaciją pagal reklamos įkainius.

    Prieš mėnesį